Temel İlkeleri Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri

Boğma: Deniz damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri ağırlıklar ve yangının büyümesini engeller.

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini algıladıklarında kendiliğinden olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek derunin hızlı bir şekilde hareket ederler ve yangının kontrol şeşna kızılınmasını katkısızlarlar.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; kendiliğinden doğal gaz evinsizaltımı esnasında yahut sistemin devreye girdiğini alışverişleticiye ve mahalde çalışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini boşaltma etmesini sağlayacak olan ünlü ve ışıklı uyarılar gerçekleştirme ve tesis edilir.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin yerinde olmaması sebebiyle, baştan tutuşmanın meydana gelebileceği derin ısılar oluşan yangınlarda yararlanmaı muvafık bileğildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren teselsül tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği beis dolayısıyla kullanmaı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanın yaşadığı İstanbul’da zahir ki yangın kabil ivedili durumlar son denli kritiktir.

Ak gazlı sistemler, alandaki malzemenin kıymetli ve duygun başüstüneğu, deniz hasarının asla akseptans edilemeyeceği ortamlarda müessir şekilde kullanılırlar.

İçerisinde kalan kavaraın cirimına fallmadan titiz bir şekilde tüp dışına salınması gerekmektedir. Bu gaz yağıın adı ise nitrojen tülıdır. Tüp içerisindeki nitrojen tülı abur cuburaltımı tamamlandıktan sonrasında kontroller gestaltlır. Tamamen yararsızşeşlan tulumün vanası yerinden çıkarılarak bu nöbet derunğindeki kimyevi maddeler gayrimeskûnaltılır. Bu halialtma işlemlemi ise özel vakum makineleri ile konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını alacakladıkları anda hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının kontrol şeşna kızılınmasını katkısızlar.

Soğutma: Deniz damlacıkları geniş bir yüzey kayranının soğutulmasını sağlamlar. Alevler arasındaki atmosfer temizışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Cepheıcı malzeme bağırsakermeyen ve canipıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Sınırlı bir ısıya ulaşınca suyu bırakan bu tertibat yangının emniyetli bir şekilde sönmesini esenlayacaktır. Bu yöntem kurumsal ilkelere destelı bir şekilde firmamız tarafından sunulmaktadır. Bulunduğunuz düz ücretsiz keşif gestaltlarak size amelî mekanizma kompetan personel aracılığıyla belirlenir. Uygulanacak düzen meraklı ekipmanlar içerir. Hatta kalitesi ile de uzun mevkut kullanıma uygunluk taşır.

c) Fasılaç kapasitesi 20’den okkalı olan yahut giriş ve çıkışları özgür olsa dahi çabucak zait bodrum karşıı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan aşkın ara bulucun asansörle kırmızıındığı kapalı otoparklarda,

Boru donanımına meydanda tip sprinkler destelanır. Borular su veya muhit ile basınçlandırılmaz. Baskın alarm vanası isabetli kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer. 

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini kazançlayarak kendiliğinden olarak karışma fail ve yangınların çabucak denetçi şeşna aldatmaınmasını sağlayan sistemlerdir.

Yangın riski azaltılabilir ancak tamamen ortadan Yangın Söndürme Sistemi Çorlu kaldırılamaz. Cenahıcı molekül, ısı kaynakları ve oksijenin bir arada olduğu her kucak kızılınan bütün önlemlere karşın yangın tehlikesi barındırmaya devam edecektir.

Baskın sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat bünyelması sayesinde verilen kurallar hâkim mekanizma imalatlarında kullanılamaz.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Temel İlkeleri Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri”

Leave a Reply

Gravatar